Cupa de Rusalii – Ediția a VI – 26.05.2018 și 18.05.2018

Ca în fiecare an, de Rusalii, are loc Cupa de Rusalii! Competiția fotbalistică se desfășoară la Baza Sportivă din Cartierul Traian ( Colonie) – Ineu.

Acestă ediție ”va fi reinventată”, având în vedere faptul că la acestă competiție poate participa orice jucător de fotbal indiferent de statut – profesionist sau neprofesionist!

Competiția va avea loc Sâmbătă 26.05.2018 când vor avea loc Preliminariile, iar Luni – a doua zi de Rusalii, 28.05.2018 se va juca turneul final – ”Final Four” ( primele 4 echipe calificate). 

Orele de începere se vor stabili de comun acord cu participanții, iar publicul va fi anunțat prin platforma ”pineuar”, pentru ca fanii echipelor să vină în susținerea lor. 

Organizatori: Primăria Orașului Ineu, Consiliul Local Ineu în colaborare cu Clubul Sportiv Ineu. 

Competiția va beneficia de Asistență Medicală, inclusiv de Protecția și Paza Jandarmeriei și a Poliției, pentru ca toată activitatea să se desfășoare fără incidente și alte neplăceri!

Vă așteptăm să vă înscrieți la persoanele de contact sau la formularul online publicat aici!

Persoane de Contact – Hedea Bogdan, Tel: 0740. 944.409; Căscătău Rivelino, Tel: 0744.698.487

Instrucțiuni pentru completarea formularului online: 1) Introdu numele și prenumele; 2) Introdu adresa de email; 3) Introdu subiectul cu mențiunea ” Cupa de Rusalii 2018”; 4) Introdu codul de autenticitate și verificare a mesajului afișat, spre exemplu va apare un mesaj gen ”Introdu numărul 147:”; 5) La ”Mesaj” introdu detalii despre tine: numărul de telefon, vârsta, adresa, pentru ca înscrierea să fie completă! La final dă click pe ”Trimite”! Succes!

[contact]