Copiii claselor a IV-a de la Colegiul ”Mihai Viteazul” Ineu au experimentat ”Vara schimbării”

În perioada 14-24 iunie 2022, 46 de copii de clasa a IV-a de la Colegiul ”Mihai Viteazul” Ineu au participat la proiectul școlii de vară ”Vara schimbării”, proiect realizat în parteneriat cu CJRAE Arad și susținut de doamnele inspector, Milencovici Svetlana Zagorka și Lalyer Raluca, precum și de directorii celor două instituții prof. Nemeș Dana și prof. Toderici Ovidiu. Astfel, doamnele învățătoare Fărcaș Ancuța, Bodea Adina și Oala Paula, logopedul Morar Mihaela și consilierul școlii, Halic Ștefan, au realizat cu succes activitățile propuse în cadrul acestui proiect.

          Proiectul activităților școlii de vară s-a suprapus cu nevoile elevilor de interacțiune, comunicare, consolidare și pregătire a abilităților necesare în noua etapă a școlarității pe care o vor înfrunta (gimnaziu). În același timp proiectul îmbină, nevoia și dorința copiilor de a-și petrece timpul liber într-un mod creativ, ludic și eficient, dar și nevoile reale ale părinților.

            Proiectul a presupus participarea la activități precum: ”Jocuri de cunoaștere și autocunoaștere”, ”Concurs de fotografie”, ”Club de actorie”, ”Vânătoarea de comori”, ”Detectivul de emoție”. De asemenea, copiii au vizitat clădirea școlii gimnaziale, au participat la concursuri și jocuri de echipă și s-au plimbat cu bicicletele pe pistă.

Articol – învățătoare Fărcaș Anca