Consiliul Local al Orașului Ineu în vizită la fabrica APTIV

IF

Data de 25 Aprilie a marcat vizita domnului Primar si a echipei locale de consilieri la fabrica de producție Aptiv din Ineu, unde au fost întâmpinați de echipa de management Aptiv.
În timpul vizitei, s-a profitat de ocazie pentru a discuta evoluțiile recente și planificate din fabrică și s-a vizitat locația modernă de producție care susține producătorii de vehicule din Europa.

Ședința comună a conducerii fabricii APTIV coordonată de către Managerul fabricii  – Marcin Weinkauf, alături de Consiliul Local Ineu reprezentat de domnul primar al Orașului Ineu – Abrudan Călin Ilie, a avut drept scop cunoașterea și dialogul reciproc între administrația publică locală și echipa de management a fabricii. Reprezentanții administrației publice locale s-au interesat de condițiile de muncă din interiorul fabricii, de relația interumană ierarhică șef – angajat, de transportul angajaților și de multe alte aspecte, fiind mulțumiți de răspunsurile primite și de cele constatate la fața locului, stând de vorbă cu cu conducerea fabricii dar și cu angajații. Primarul Orașului Ineu – Abrudan Călin Ilie a deschis acestă cale a dialogului, acceptând invitația Plant Managerului Marcin Weinkauf, de a găsi soluții împreună pentru a îmbunătății orice aspect ce vizează direct cetățenii Orașului Ineu. 

”Condițiile de muncă din actualul APTIV, fostul DELPHI, s-au îmbunătățit vizibil în ultimul an, datorită schimbării de mentalitate a cetățenilor dar și a conducerii fabricii. Cunosc foarte multe detalii despre acest aspect de la ineuanii care lucrează la APTIV și care se bucură de schimbări majore în relația șef – angajat. Se pune accentul pe angajat, acesta fiind respectat de către superior, fiind bine remunerat și încurajat să muncească fără stres, în condiții decente. Am primit asigurări de la Managerul Marcin Weinkauf că nu se va tolera nici un comportament indecent sau vulgar la adresa angajaților sau orice alt comportament care să ducă la indispoziția angajatului. Mă bucură faptul că lucrurile merg într-o direcție bună, că există viziune și că avem locuri de muncă care își așteaptă ocupanții. Salariile s-au mărit și există de lucru pentru toți tinerii care au studii și calificări, inclusiv pentru cei necalificați. Pot afirma că APTIV este un motor puternic în economia Orașului Ineu care pune pâinea pe masă la peste 2000 de oameni! Felicit conducerea fabricii pentru interesul dat față de reprezentanții Coniliului Local, pentru că au înțeles că prin aleșii locali, cetățenii, respectiv angajații fabricii, au pârghii de comunicare și reprezentare. ”

Primarul Orașului Ineu – Abrudan Călin Ilie

Despre APTIV

Aptiv este o companie de tehnologie globală care dezvoltă soluții mai sigure, mai ecologice și mai conectate, care permit viitorul mobilității și continuă bunele practici care încurajează o relație bine stabilită cu partenerii locali.
Aptiv Romania (cunoscut anterior ca Delphi) a fost o parte vitală a economiei înca din 1997 și este un angajator major în regiunile în care operează (Sannicolau Mare, Arad, Ineu). Fabricile Aptiv și-au propus sa fie locuri de muncă curate, sigure și eficiente, care oferă oportunități angajaților la toate nivelurile.
Aptiv Ineu a început producția cablajelor pentru proiectul Mercedes Benz A -Class iar acum aveti posibilitatea de a vă alatura companiei care oferă soluții viitoare pentru industria automotive.
Ca oriunde în lume, Aptiv oferă oportunități de dezvoltare a carierei și formare prfesională internă și externă într-un mediu bazat pe munca în echipă.