CONCURSUL DE MATEMATICĂ ȘI SPORT “TEODOR JURCA”, EDITIA A VII-A, COLEGIUL MIHAI VITEAZUL – INEU, 12.04.2019

La început a fost matematica. Pe urmă, s-a unit cu sportul. Și au realizat o experientă de neuitat pentru 137 de elevi de gimnaziu reprezentând 11 școli, pentru profesorii lor de matematică și educație fizică.

Ziua de 12 aprilie 2019 a fost data din calendar în care s-a desfasurat cea de-a șaptea ediție a Concursului de matematică și sport “Teodor Jurca”, prilej de celebrare a personalității celui care a fost profesorul Teodor Jurca, de celebrare a matematicii, sportului, prieteniei și muncii.

La deschiderea festivă au fost invitati profesori pensionari și în activitate, conducători ai instituțiilor locale și județene, foști și actuali elevi. S-au adresat elevilor: d-na. dir. Dana Nemes, dl. primar Calin Abrudan, dl. insp. gen. Claudius Mladin, dl. insp. de matematica Nicolae Dolha, dl. ing. Dinu Dan – absolvent al promotiei 1977. Dupa proba scrisă la matematică, au urmat: masa de pranz, vizitarea Colegiului Mihai Viteazul, probele sportive si festivitatea de premiere la matematică și la sport, opt ore de muncă și voie bună.

Sponsorii ediției a șaptea au fost: PRIMARIA INEU – PARTENER IN PROIECT, CARMANGERIA LA MARIN, LIBRARIA EURERPE LIBRIS SRL – DL TERPE ADRIAN, DATA SUPPORT SRL – DL. DOREL BOROD, PRIMA PAN SRL -D-NA. ANGI HASIU, DL. ING. MIHAI PUIU, SC  ANDRA PROD COM SRL-DL CLAUDIU SERB(ROSCATU), DL. ING. DINU DAN.

Organizatori: catedrele de matematică și educație fizică de la Colegiul „Mihai Viteazul” din Ineu și elevii clasei a 12-a A.

Multumim tuturor celor implicați!

Profesori coordonatori, Dorina si Florin Jurca