Concert de Colinde la Cupola Luminilor din Centrul Orașului Ineu – 23 Decembrie 2018

Orașul Ineu a îmbrăcat haine de sărbătoare și timp de două ore, centrul Orașului Ineu a răsunat de colinde în cinstea Mântuitorului Hristos. ”Ceea ce nu au putut să facă politicienii a făcut Mântuitorul” a fost mesajul liderilor religioși și a reprezentanților cultelor religioase care s-au prezentat în număr mare la acestă sărbătoare. Creștinii ortodoxi, penticostali, baptiști, adventiși s-au închinat prin colinde, apoi a urmat un program tradițional de interpretări folclorice, prezentat de către soliștii: Alexandra Madarasz, Grupul ”Ineuanii”, Sorina Măgurean, Adrian Petcu, Petri Patricia, Ansamblul ”Doina Crișului”, iar la final a urmat un superb foc de artificii. Ineuanii s-au putut bucura de bucate alese, de cadouri și articole făcute de meșterii populari, de carusel pentru copii și de un decor unic pregătit special cu acestă ocazie de către administrația publică locală. Primarul Orașului Ineu – Călin Ilie Abrudan a mulțumit în discursul adresat celor prezenți, pentru participare și implicare fiind la sentimentul reprezentanților cultelor religioase, urând cele mai alese gânduri tuturor ineuanilor și finalizând cuvântarea prin rostirea numărătorii inverse pentru a declanșa focul de artificii. Au fost prezenți la eveniment: consilier județean Cristian Urzică, viceprimarul Orașului Ineu – Ionel Alb, consilierii locali și distinși ineuani! Evenimentul a fost prezentat de către Marius Răzvan Meszar!

La finalul evenimentului a avut loc și extragerea Tombolei de Crăciun, în care s-au pus la bătaie premii puse la dispoziție de către meșterii populari. Copiii au ales din urnă taloanele câștigătoare și primarul Orașului Ineu – Călin Ilie Abrudan i-a nominalizat pe câștigători. Felicitări pentru participare și felicitări câștigătorilor!

Extragerea a fost transmisă LIVE pe contul facebook Pineuar Călin Ilie Abrudan – vizualizând întregistrarea video puteți să aflați numele câștigătorilor!

Evenimentul a fost transmis LIVE pe contul de facebook Pineuar Călin Ilie Abrudan!

Cu acestă ocazie vă mulțumim pentru participare și pentru vizualizări și vă dorim Sărbători Fericite și Crăciun Fericit!