Comunicat – Se face analiza apei potabile!

La inițiativa domnului primar al Orașului Ineu – Călin Ilie Abrudan, s-au prelevat probe pentru determinarea calității apei potabile din Orașul Ineu. Probele s-au făcut inclusiv la instituția Primăriei Orașului Ineu și pe strada Decebal. Buletinul de analiză a rezultat că totul este în ordine, iar apa potabilă se încadrează în parametrii normali. 

Acest demers a pornit la plângerile care au avut loc în mediul online, ce au acuzat în primul rând culoarea, mirosul și gustul apei potabile. 

Dacă încă mai aveți astfel de probleme cu apa de la rețea, vă rugăm să ne comunicați o dată și un interval orar, inclusiv numărul de telefon pentru contactare, în care ați fi disponibili pentru prelevarea de probe de la domiciliul dumneavoastră. În acest fel dorim să identificăm orice sursă cu probleme și astfel să rezolvăm orice situație nedorită. 

Vă rugăm să ne scrieți pe mesageria privată sau în comentarii: adresa,intervalul orar și numărul de telefon pentru contact, pentru a fi vizitați în vederea prelevării acestor probe ce vor fi testate în laborator. 

20170705_095329