COMUNICAT – indicații și recomandări privind sărbătoarea Paștelor!

COMUNICAT

A început Săptămâna Mare în care se fac pregătiri pentru Sărbătoarea Paștelor.
Creștinii ortodoxi sunt așteptați să vizioneze online prin platforma Pineuar, Slujba de Înviere, care va fi transmisă LIVE, Sâmbătă la ora 24:00 (12:00) din Biserica Ortodoxă Centrală – fără public.
Începând cu Sâmbătă ora 16:00 și până în ziua de Marți, se distribuie caserole cu Sfintele Paște – vor fi două mese așezate lângă biserică. Cei care doriți să aduceți acasă Sfintele Paște, sunteți rugați să vă conformați prevederilor legale de a stopa răspândirea pandemiei astfel: să vină un reprezentant al unei familii, care la buna înțelegere poate să ducă și la vecini, la cei de lângă domiciliul acestuia sau un reprezentant al unei scări de bloc care să ducă la toată scara de bloc. Păstrați distanța de 2 metri, purtați mănuși, mască de protecție și vă dezinfectați la venire și la plecare. Aveți timp suficient de sâmbătă până marți să luați pentru voi și pentru apropiații voștri Sfintele Paște!
Cei bolnavi care doresc să primească Sfintele Paște, pot să sune la Primăria Orașului Ineu până vineri la ora 16:00, pentru a se înscrie pentru primirea caserolei cu Sfintele Paște.
Puteți să aprindeți o lumânare și că cântați Hristos a Înviat, alături de slujitorii altarului și să vă rugați, în timpul transmisiunii LIVE!
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Binecuvântate, o Săptămână Luminată și spor în curăția sufletească și trupească! Vă așteptăm în spațiul virtual pentru a rosti împreună sâmbătă noaptea, Hristos a Înviat!

Lumina se va putea lua odată cu preluarea caserolei cu Sfintele Paște!

Biserica Ortodoxă din Centrul Orașului Ineu – Protopopiatul Ineu