Clubul Sportiv Ineu – raport de activitate pe anul 2018

Secția de Șah a Clubului Sportiv din INEU condusă de prof. Tudor Drăgoi se dezvoltă an de an cu importantul sprijin al primarului Orașului Ineu – Abrudan Călin Ilie. Clubul Sportiv Ineu a atras câțiva sportivi de valorare iar rezultatele se văd. Nu întâmplător, secția a avut în urmă cu 3 ani de zile un sportiv în primii 10 sportivi ai anului, desemnați de Federația Română de Șah, după care a venit promovarea în liga a II – a, respectiv clasarea în sezonul trecut, foarte aproape de podiumul aceleiași competiții. (locul IV)

Începând cu anul 2019 și până în anul 2022, Clubul Sportiv din Ineu are un reprezentant în Comisia Medicală a Federației Internaționale de Șah (FIDE), în persoana domnului dr. Dorian David – medic primar medicină de laborator, care a activat câțiva ani în cadrul Spitalului Orășenesc din Ineu. De menționat faptul că din cei 224 de membri ai diferitelor comisii, doar 4 aparțin federației române.

Clubul Sportiv Ineu – Secția de Șah, are legitimați 14 sportivi, 2 arbitiri din care 1 arbitru FIDE, 2 antrenori și 1 membru al Comisiei Medicale FIDE – dr. Dorian David.

La campionatul național pe echipe CS INEU a particippat în divizia A, obținând locul IV.

CS INEU – Secția de Șah a avut mai multe participări la turnee naționale și internaționale: Festivalul Internațional de Șah ARAD, Campionatul Național LIGA a IV – a FRANȚA; Primul Open Les Hebiers FRANȚA; Al doilea OPEN FIDE Suce sur Erdre FRANȚA; Festivalul Șahului HUNEDOARA; Etapa județeană gimnazială – echipă mixtă – locul IV.

Persoană de Contact: D-l Drăgoi Tudor – 0751066928

D-l Dorian David – 033634672764