Club Sportiv Juniori 1 B – Primul Loc în Clasament – Etapa 20, Sezon 2017/2018

Clasament Juniori 1 B – Click Aici

În 09.05.2018 a avut loc meciul de campionat din etapa 20 – a, la Juniori 1 B, dintre ACS Podgoria Șiria și CS Ineu, meci disputat pe stadionul ”Otto Greffner” din Șiria. Echipa CS Ineu de juniori a câștigat cu scorul de 4 la 1. Au înscris: Mâneran Denis 1 gol și Belei Raul 3 goluri. Cu două etape înainte de terminarea campionatului, CS Ineu se afla pe locul 1 cu 47 de puncte, la distanță de 2 puncte față de echipa care se afla pe locul 2 – CS Podgoria Pâncota. 

Campionatul Juniori A1 cuprinde generația 1999, format din 10 – 12 echipe care se întrec în tur-retur, având meci în fiecare zi de miercuri. Dacă o echipă câștigă locul 1 după jucarea celor 22 de etape, va juca un meci de baraj cu echipa de pe locul 1 din Seria A ( Cetatea Săvârșin), iar dacă câștigă acest meci de baraj se va califica la turneul zonal unde vor participa echipe din toată țara. 

Deasemenea trebuie să amintim o frumoasă realizare venită de la Ineu prin Academia Brosovsky  – CS Ineu, prin care jucătorul Denis Jurj a fost ales împreună cu încă 11 jucători din toată țara să participe la un stagiu de pregătire în Barcelona – Spania. 

Președinte CS Ineu – Palade Adrian

Director Sportiv CS Ineu – Benea Ioan

Antrenor Principal CS Ineu – Cristian Sculici 

Antrenor Secund – Balaci Dacian