”Cine știe, câștigă!” – Concursul ineuan celebru, dedicat școlilor gimnaziale!

”Cine știe câștigă!” – Este un concurs care implică școliile gimnaziale din mai multe localități, organizat de Liceul ”Mihai Viteazul„ Ineu, cu sprijinul primarului Călin Ilie Abrudan, a Primăriei Orașului Ineu, a Consiliului Orașului Ineu, dar și a unor firme și societăți locale.

Acest concurs a ajuns la a X(10)-a ediție.

Este organizat prin 4 runde a câte 5 întrebări din domeniile:Limbă și Literatură Română, Matematică, Istorie, Geografie, Perspicacitate.

La această ediție au participat elevi de gimnaziu din: Almaș, Beliu, Bocsig, Craiva, Cermei, Galșa, Ineu, Pâncota, Măderat, Moroda, Șicula, Tauț, Șilindia.

Locul 1 a fost câștigat de elevii din Beliu

Locul 2  a fost câștigat de elevii din Bocsig

Locul 3 a fost câștigat de elevii din Ineu

Mențiunea a revenit elevilor din Pâncota

Celelalte echipe au primit diplomă de participare!

Acest tip de concurs este un beneficiu cultural-artistic pentru că elevii au ocazia să își testeze potențialul și cunoștințele pe care și le-au însușit pe parcursul anului școlar! În timpul pauzei de deliberare a juriului, câteva tinere talente, cu voci superbe, au susținut momente artistice, arătând că astăzi tinerii au preocupări frumoase și tind spre idealuri înalte, care pot fi atinse.

Sala a fost plină, evenimentul fiind dedicat Zilei Naționale a României, pentru început intonându-se imnul național.

Prezentatorul a fost domnul profesor de geografie – Răducan Sorin, care împreună cu domnul profesor de geografie Pap Florian și întreg corpul profesoral a Școlii Gimnaziale și a Liceului ”Mihai Viteazul”, împreună cu profesori delegați și invitați, au susținut evenimentul!

A fost un concurs interesant, o atmosferă cultă dar și distractivă, specifică vârstei!

Astfel Ineul este gazda evenimentelor culturale și artistice, cu participarea și implicarea tuturor!