Caz rezolvat de Poliția Orășenească Ineu în 7 minute!

”Subsemnatul Marcu Rareș Ștefan prin prezenta vreau sa adresez mulțumiri Inspectoratului de PoliȚie al Județului Arad și în special agentului șef adjunct de poliție – Laza Sorin pentru profesionalismul de care a dat dovada în indentificarea autoturismului meu sustras din Anglia.

În acest sens vreau sa menționez faptul că în data de 05.09.2019 am discutat cu agentul Sorin, telefonic și i-am relatat faptul că am observat pe un site de anunțuri autoturismul meu dar nu știam exact locația unde se afla mașina. La 7 minute dupa ce am discutat acesta m-a informat că autoturismul se afla în loc. Bocsig, Jud. Arad și în aceeași zi a și ridicat autoturismul și la dus în curtea Poliției din Orașul Ineu.”

Marcu Rareș Ștefan

Anul trecut Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ineu, la data de 05.12.2018, au găsit în parcarea unui supermarket un portofel ce conținea documente personale pe numele unei cetățene tunisience, studentă în anul VI la o facultate de medicină din Arad. În scurt timp, polițiștii au reușit să găsească persoana în cauză și să îi predea portofelul. 

Comandatul Poliției Orașului Ineu –  Marius Oancea

Foto – agentul șef adjunct de poliție Laza Sorin, predând portofelul pierdut!