Biserica Ortodoxă din Mocrea a fost modernizată!

Doresc să aduc mulţumire tuturor credincioşilor din Parohia Mocrea care au reuşit, prin multă osteneală să contribuie major atât din punct de vedere material cât şi fizic la realizarea unei lucrări de mare necesitate la Biserica Ordodoxă din Mocrea şi anume la schimbarea pardoselii, în ciuda faptului că ne aflam într-un an pandemic.

Toate aceste lucrări nu ar fi fost posibile, desigur, fără binecuvântarea Înaltpreasfinţiei Sale Dr. Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului, căruia îi mulţumesc împreună cu toţi enoriaşii pentru purtarea de grijă necondiţionată.

Totodată doresc să aduc mulţumire Domului Primar Călin Ilie Abrudan, împreuna cu Consiliul Local, care şi de această dată au fost alături de satul nostru şi ne-au sprijinit în obţinerea de fonduri necesare pentru lucrările efectuate. De asemenea îi mulţumesc Domnului Primar pentru că a făcut posibil faptul ca enoriaşii parohiei să poată sta pe scaune la Sfintele Slujbe, pâna la sosirea noului mobilier, care va împodobi Biserica noastră.

În încheiere, doresc să urez tuturor sănătate, pace şi bucurie într-u mulţi şi binecuvântaţi ani!

Preot Leahu Cristian Dănuț – Parohia Ortodoxă Mocrea