Au început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă!

Orașul Ineu a început să se pregătească pentru sărbătorile de iarnă. Se amenajează spațiul din fața hotelului central, loc ce va fi copia evenimentelor care au avut loc, de Crăciun!

Vă vom ține la curent cu desfășurarea acțiunilor, cu specific de Crăciun!

Întreținerea spațiului public!

Nu uitați că astăzi este zi de piață!

Încet, încet, intrăm în atmosfera sărbătorilor de iarnă… să ne pregătim atât pe plan sufletesc, cât și pe plan material. De 1 decembrie să arborăm însemnele naționale, sărbătorind patriotic, românește ziua noastră, ziua României! Orașul Ineu a fost și este, dovada îmbrăcării în straie de sărbătoare, în fiecare an. Ca să simțim cu adevărat că este Crăciun, ne pregătim sufletul, dar și curțile, amenajând spațiul privat și public cu motivele Crăciunului.

Orașul Ineu va avea două mari aspecte în luna decembrie: roșu, galben și albastru, de 1 decembrie; și luminat în toate culorile posibile pentru Crăciun. Este o parte frumoasă a anului… să o explorăm din plin, pentru bucuria noastră!

În fiecare an, tot mai multe gospodării, sunt împodobite cu instalații luminoase, ce oferă un spectacol de lumini, pentru orice trecător… bradul de crăciun, jocul de lumini, diverse suporturi și figurine, sofisticații tehnice cu motive de crăciun, toate puse la un loc, arată că Orașul Ineu știe să se bucure în fiecare sărbătoare. Și în acest an, orașul va fi un ”oraș al luminilor”!

 Vă dorim un weekend de săptămână plăcut!