Au început lucrările la rețeaua de canalizare! Actualizări Mocrea…

După cum puteți observa, unele proiecte au depășit faza de avizare și s-a trecut la faza de execuție. Este un proces care necesită un timp îndelungat, până la faza de execuție; avize, studii, aprobări, birocrație… este importantă atingerea scopului: bunăstarea ineuanilor (mocrenii fiind ineuani)!

A început extinderea rețelei de canalizare în Mocrea. Grădinița este pregătită pentru iarnă, făcându-se ultimele lucrări de finisaj interior și a instalațiilor sanitare. În curte se construiește o anexă, utilitatea celei vechi fiind deplorabilă.

Drumul care leagă Ineu de Mocrea este curățat, sporind vizibilitatea, dar și curățenia. Astfel, pas cu pas, se modernizează Orașul Ineu!

Domnul primar Călin Ilie Abrudan și domnul viceprimar Alb Ionel, inspectează, la fața locului, cum decurg lucrurile și verifică stadiul lucrărilor!

Materiale necesare extinderii rețelei de canalizare! 23.11.2015

 

 

 

 

 

 

 

Vechea și noua anexă!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grup sanitar la standarde moderne!

 

Izolarea oferită de geamurile termopan, au schimbat atmosfera și temperatura, fiind un avantaj în desfășurarea activității. Curățenia, renovarea, grupul sanitar, etc; într-un cuvânt, grădinița și copii din Mocrea pot beneficia de condiții foarte bune în procesul educațional!

 

Sunt multe de făcut, însă cu pași mari și siguri, ideile bune se conturează în realitate! Este nevoie de înțelepciune, voință, dedicare, motivație, ș.a.m.d. pentru ca Orașul Ineu să devină un oraș modern, având toate condițiile.

Se merită, ca în câțiva ani să se asigure un viitor prosper generațiilor care sunt și care vin pe urmă!