Au început lucrările de modernizare la Punte!

Puntea peste Crișul Alb este situată între Podul de Piatră și Podul Nou, făcând legătura între străzile Vânătorilor și I.L. Caragiale, circulând pe lângă dolma Crișului. Puntea asigură ineuanilor accesul la terenurile din proximiteatea orașului, dar pe lângă importanța legăturii dintre orașul nou și vechi, puntea are și un rol de agrement pentru cicliști, pentru practicarea jogging-ului, asigurând accesul pescarilor la râu și plimbarea animalelor de companie. Vara, locul este binecunoscut pentru cei care vor să se răcorească la o baie în Criș! Iubitorii naturii pot admira flora și fauna oferită de albia Crișului Alb, cât și produsele naturiste care se găsesc aici: urzică, leurdă, măcriș, soc, napi, coada șoricelului, mărul lupului, părul porcului, coada calului, rostopască și alte plante de leac și de remediu binecunoscute de ineuani. 

Administrația publică locală recunoaște importanța acestei rute și de aceea a început un amplu proces de reparații și modernizare a Punții de peste Crișul Alb. Lucrările au fost inspectate de edilii Orașului Ineu – primar Abrudan Călin Ilie și viceprimar Alb Ionel, după cum v-ați obișnuit să îi vedeți zilnic pe teren, vizitând lucrările și activitățile gospodărești care au loc în Orașul Ineu.

În acestă săptămână accesul pe Punte este restricționat până la finalizarea lucrărilor. Vă recomandăm să ocoliți acestă cale de acces, momentan!