Asumarea rezultatelor de către Biroul Județean PNL și de către Falcă

”Cred că a venit momentul să facem o analiză clară, a eșecului, la alegeri locale (pierzând 12 primării) și la alegeri parlamentare (pierzând 3 parlamentari). 

Sunt convins că reformarea partidului PNL trebuie să aibă loc acum!

Sunt convins că decizia trebuie să fie a cetățenilor, a membrilor responsabili și nu a unui singur om(Falcă), cum din păcate este de o vreme încoace!

Am hotărât să mă pronunț public în urma multor consultări pe care le-am avut cu un număr înseamnat de primari și colegi, din județul Arad (din păcate nu am avut timp să îi contactez pe toți), colegi care au avut toți, fără excepție același gând ca și mine, că pentru județul Arad trebuie să se încheie epoca Falcă!

Nu am ieșit până în acest moment cu declarații, deoarece nu am vrut să afectez imaginea partidului la alegerile care au trecut, așa că umilința trebuie să ia sfârșit acum!

Sunt dispus să îmi depun mandatul din Biroul Județean PNL, dacă toți membrii biroului vor face același lucru și sunt convins că vom găsi persoane echilibrate și responsabile să ofere un interimat, la Arad, în vederea alegerilor corecte din interiorul partidului!”

Un primar cu atitudine, Călin Ilie Abrudan!

1 Comment on "Asumarea rezultatelor de către Biroul Județean PNL și de către Falcă"

  1. Un om responsabil., muncitor și cinstit și normal … cu atitudine ! De astfel de oameni are nevoie societatea nu doar partidul ..sau partidele. Cetățeni de onoare în fața cărora să-ți ridici pălăria ! Sunt convins că implicarea ar fi aceeași în oricare localitate nu numai în Ineu și la orice nivel oricât de înalt al fiîn țara asta.

Comments are closed.