Astăzi s-au întâlnit absolvenții primei promoții a Liceului Teoretic ”Mihai Viteazul”, după 60 de ani – 1957

IF

Astăzi în Orașul Ineu s-au revăzut colegii primei promoții care a terminat Liceul Teoretic ”Mihai Viteazul” specializarea matematică – fizică, din anul 1957. După 60 de ani, din mai multe orașe ale țării, aboslvenții primei promoții s-au reîntâlnit în fața fostului Liceu, actuala Bibliotecă Orășenească Ineu. La eveniment a participat primarul Orașului Ineu – domnul Călin Abrudan, marcând  acest moment istoric prin prezența și discursul domniei sale. Cu acestă ocazie, trebuie să amintim că Liceul Teoretic ”Mihai Viteazul”, începând cu acest an școlar, va deveni Colegiul ”Mihai Viteazul”. Argumentele care au stat la baza schimbării denumirii se bazează pe autenticitatea învățământului din punct de vedere istoric și al calității procesului educativ. La Ineu rata de promovabilitate este de peste 80 % iar rezultatele la competițiile locale, județene, interjudețene naționale și internaționale au adus nenumărate premii și distincții instituției de învățământ. 

Întâlnirea de astăzi are un simbolism puternic ce demonstrează din punct de vedere istoric, după 60 de ani de învățământ următoarele concluzii: școala ineuană este una de prestigiu;  învățământul ineuan a demonstrat o dezvoltare pozitivă; învățământul ineuan este un mediu intelectual de succes. 

Dorim absolvenților promoției anului 1957 multă sănătate și fericire alături de cei dragi, famililor acestora și felicităm instituția de învățământ, respectiv Colegiul ”Mihai Viteazul” Ineu și cadrele didactice pentru succesul și prestigiul de care se bucură Orașul Ineu, datorită activității școlare. 

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF