Anunț de interes public! Orașul INEU

Anunț de interes public

Orașul INEU

 

Stimați cetățeni ai Orașului Ineu,

 

          În vederea calculării și impunerii conform Legii 227/2015 din Codul Fiscal Titlul IX, a suprafețelor de teren intravilan aferente clădirilor pe care le dețineți în proprietate, vă rugăm să vă prezentați la Primăria Orașului Ineu până la data de 01.02.2016 și să aduceți un extras  C.F. (extras vechi sau nou) din care să rezulte cota parte care îi revine fiecărui apartament deținut de dumneavoastră.

Trebuie un C.F. pentru fiecare tip de apartament, din fiecare bloc( cu 4, 3, 2, 1 camere, în funcție de apartament).

Persoanele care au înființate societăți îm spațiile rezidențiale sunt rugate să vină să își declare aceste spații care se vor impozita ca și clădiri mixte.

Persoanele juridice sunt rugate să își depună declarațiile de impunere pentru clădiri și teren taxă firmă până la data de 31.01.2016.

 

Documentele se vor depune la sediul Primăriei Orașului Ineu, Serviciul Taxe și Impozite Locale, camera 1 – parter.

 

Serviciul Taxe și Impozite Locale

Consilier Udrea Monica

IMG_7293

IMG_7294

1 Comment on "Anunț de interes public! Orașul INEU"

  1. Legea 227 /15 nu face vorbire despre extras de Carte Funciara , ci numai de o declaratie fiscala pe proprie raspundere ,al carui model se da in anexa 1 si 2 . In aceeasi lege se face vorbire despre modul de transmitere ( ghiseu, posta sau posta electronica) . Am luat legatura cu alte orase si am ajuns la concluzia ca in Ineu Innobilam noi legea. In Arad ( de exemplu ) nu au definitivat nici pana acum platforma de plati a impozitelor, fara a cere contribuabililor sa-i ajute cu un extras de CF . Pe forum-uri (avocat.net) contribuabilii nu sunt de acod nici macar cu declaratia fiscala , sub motivul ca organele fiscale au deja situatia foarte clara a spatiilor imozitabile(ele nici nu au crescut , nici nu s-au diminuat in dosarele fiecarei locatii existente ) pe baza carora s-au calculat in anii trecuti . Inteleg sensul legii ,care in modelul de la anexa ITL – 001/2016 , cere sa declari pe proprie raspundere suprafata ocupata efectiv de firma , care ulterior va avea alt mod de impozitare.

Comments are closed.