Ansamblul ”Doina Crișului” la festivalul Tinereții din Mangalia!

IF

Ansamblul ”Doina Crișului” a venit pe litoral cu un scop bine definit, acela de a câștiga marele trofeu la Festivalul ”Tinereții” din Mangalia. Săptămâna aceasta este plină de activitate pentru dansatori, soliști, instrumentiștii ”Frații Șandru” și întregul staff. Astăzi s-a profitat de vremea frumoasă pentru a vizita marea. Din cauza vântului, sunt valuri mari și este arborat drapelul roșu, semn că nu este permisă intrarea în apa mării decât câțiva metri pe plajă.

Am lăsat marea să se liniștească și am stat de vorbă cu un membru al delegației ineuane.

Domnul Nelu Belean, referent cultural la Primăria Orașului Ineu a relatat pentru site-ul pineuar.ro

Pentru început doresc să salut toții ineuanii de pe litoralul Mării Negre! Deasemenea doresc să mulțumesc și domnului primar care ne sprijină în toate acțiunile pe care le întreprindem și care este alături de noi, atât financiar cât și sufletește.

Doresc să mulțumesc foștilor colegi din Consiliul Local Ineu care m-au sprijinit în inițiativele de a promova tradițiile populare locale, prin prezența a trei ani consecutivi la mare. În acest an participăm la Festivalul ”Tinereții” din Mangalia. În primii doi ani am obținut performanțe notabile, locul I, iar anul am luat marele trofeu la festivalul internațional de folclor ”Dobroge, mândră grădină!”

Sperăm ca nici în acest an nu ne vom întoarce cu mâna goală și ne vom motiva să reprezentăm cu cinste tradițiile ineuane sperând că vom câștiga marele premiu!

În această seară vom avea prima reprezentație pe scena din portul Calatis, Mangalia. A doua reprezentație va fi în cursul zilei de joi sau vineri, în funcție de organizatori.

În încheiere transmitem celor de acasă, ineuanilor ”soare în suflet” de pe litoralul românesc al Mării Negre!”

Site-ul pineuar.ro vă va ține la curent cu activitatea ansamblului de pe litoral!

IF

IF

IF

Nelu Belea, referent cultural

IF

IF

IF

Nelu Belean, Petru Șimandan, Mircea Avram

IF

IF

Ansamblul ”Doina Crișului” Ineu

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

Contactează-ne!
Loading...

Call Now