Acțiune de prevenire a răspândirii virusului pestei porcine africane în Orașul Ineu

Ședința Unității de Locală de Sprijin pe tema pestei porcine africane care și-a făcut apariția în Județul Arad, cu reprezentanți ai instituțiilor publice. Măsuri, norme și discuții privind stoparea răspândirii bolii și a informării populației.

Actualizare 11:05
S-a stabilit măsura de prevenire a răspândirii virusului prin organizarea de filtre la intrările principale de pe drumurile agricole din Orașul Ineu, prin montarea unor covoare îmbibate cu dezinfectant și de verificare a transporturilor de animale.

Cetățenii sunt rugați – ca implicare civică – să doneze covoare vechi, neutilizate, dar care să nu fie deteriorate(rupte, găurite) în acest scop. Covoarele se vor strânge în parcarea Primăriei Orașului Ineu din spatele clădirii administrative – vis – a – vis de Zena. Administrația publică locală face acest apel la cetățeni, tocmai pentru îi informa și responsabiliza cu privire la pericolul pestei porcine africane.
Vă mulțumim pentru sprijin! Telefon Primăria Orașului Ineu – 0257.511.550, Orar Luni – Joi 7:45-16:30, Vineri 08:00 – 13:00