2023 – 2024

Dragi ineuani,

✅Lăsăm în urmă acest an 2023 și vom păși în 2024 foarte curând. Rămân numai amintirile despre ceea ce am trăit, ceea ce am făcut, ceea ce am realizat sau nu, faptele fiecăruia fiind adevăratele repere care stau ca o mărturie despre cum ne-am trăit viața.

✅Pentru mine anul 2023 a fost un an încărcat de povoara responsabilităților față de cetățeni, din punct de vedere administrativ. Și în acest an am încercat cu toată puterea să pun în aplicare idealurile noastre ca și comunitate, dorind să le văd îndeplinite! Cu toții ne dorim să circulăm pe asfalt și pe trotuare; să beneficiem de toate utilitățile; să nu plătim taxe și impozite exagerate; să avem parte de cele mai bune servicii medicale și educaționale; să ne bucurăm de o diversitate a evenimentelor culturale; să vedem Cetatea Ineului finalizată și turismul înflorind; să ne bucurăm de pace, de liniște și câte alte dorințe și nevoi nu avem cu toții ca și comunitate!

✅Am ajuns până aici cu ajutorul vostru și pentru că mi-ați fost alături mereu vreau să vă mulțumesc. Vă mulțumesc pentru sprijin, pentru vorba bună, pentru criticile constructive, pentru propuneri și inițiative, pentru răbdare și calm, pentru virtuțile pe care le-ați dovedit atunci când s-a ivit o problemă sau un necaz.

✅A fost un an în care la bine și la rău am conviețuit împreună și cu toții am pus umărul la dezvoltarea orașului Ineu! Binele pe care l-am săvârșit, comportamentul și fiecare faptă bună sau lucru bun pe care l-am făcut, a dus la plus valoare, la dezvoltare!

Pentru anul 2024 îmi doresc să continuăm împreună acest parcurs și să nu ne lăsăm înfrânți de greutățile vieții! Vă doresc multă sănătate, cât mai multe realizări și împliniri, spor și însuflețire pentru activitățile propuse, bucurie și fericire alături de familie și de cei dragi vouă!

Vă urez La Mulți Ani cu Sănătate! An Nou Fericit! La Mulți Ani 2024!

Primarul Orașului Ineu – Călin Ilie Abrudan