13 Octombrie 2019 – S-au inaugurat două biserici creștine în Mocrea și Ineu

13 Octombrie 2019 va rămâne ziua în care s-a scris istorie pentru creștinii neoprotestanți penticostali din satul aparținător Mocrea. În localitatea Mocrea a avut loc inaugurarea lăcașului de cult – Biserica Penticostală Mocrea în prezența președintelui Cultului Creștin Penticostal – pastor Moise Ardelean. Alături de primarul Orașului Ineu – Călin Abrudan, a fost prezent și consilierul județean Cristian Urzică dar și consilierul local Madașa Adrian.
Evenimentul a fost coordonat de pastorul bisericii, Fedur Samuil, iar fanfara reunită a bisericilor penticostale din Iermata și Moroda au intonat imnul național și alte cântece creștine. La sărbătoare au fost prezenți mulți slujitori penticostali din țară și din străinătate, alături de comunitatea locală și zonală.

13 Octombrie 2019 este ziua în care Orașul Ineu este mai bogat din punct de vedere spiritual, având loc deschiderea oficială a Bisericii Vertical Ineu. Primarul Orașului Ineu – Călin Abrudan a participat la eveniment alături de comunitatea creștină care și-a stabilit locația în Orașul Ineu.