Orice basm începe cu: ”dacă nu ar fi nu s-ar povesti!”

Parcă aspectul vechi al orașului face parte dintr-un vis urât, fiind înlocuit de un mod visător, bazat pe fapte și pe schimbare!

Lucrurile se schimbă de la an la an, de la lună la lună… de informație nu mai încape vorbă! Într-un minut aflăm tot ce se întâmplă în lume, datorită internetului!

Este extraordinar că în Ineu există oameni care se sacrifică pentru oraș, pentru binele public! Dacă i-aș numi s-ar supăra, ceea ce demonstrează noblețea caracterului! Prin noțiunea de ”edil” cuprindem o echipă, ”o mână de oameni”, care în semnificație latină, ne duce cu gândul la administrația locală și reprezentativitatea ei.

Datorită Edilului, coordonatorul administrației publice locale, Ineul se transformă… în bine! În frumos, în util, în plăcut, orașul primind puteri magice, prin aspectul pe care îl emană, deschizând în mintea oricărui ineuan, fantezii de basm, a unui oraș de poveste…

Romanii au rămas pietrificați în memoria europeană, prin ”drumurile veșnice” care duc la Roma! Un exemplu sugestiv…

Ce lecție învățăm de la un trotuar? De la un drum,de la o stradă?

Că fiecare om merge pe un drum… iar drumul înseamnă timp! Timpul condiționează lungimea vieții… iar o viață de calitate, depinde de condițile de drum! Dacă ne ducem zilele în Ineu, așteptările depind de condiții… iar condițiile ne depășesc așteptările!

Calitatea îmbină nevoia cu urgența, dar și utilul cu plăcutul!

Edilitari pentru Ineu!

Orașul de basm prinde contur cu fiecare lucrare efectuată! O valoare este suma unor caracteristici! Ineu va deveni o perlă a județului…