Noua Generație și Poezia – Proiect Erasmus+, Colegiul „Mihai Viteazul„ Ineu

Globalizarea a dizolvat granițele naționale, iar ONG-urile încearcă să monitorizeze problemele globale printr-un proces de comunicare scris sau verbal.

ONG-ul ‘Asociația Tinerilor cu Inițiativă Civică’ (ATIC) a fost reprezentat de șase tineri care au participat la proiectul ‘Noua Generație și Poezia’ ce s-a desfășurat în Kahramanmaraș-orașul poeților, din Turcia în perioada 19-25 august 2019. Proiectul, cofinanțat de programul pentru tineret Erasmus+, a reunit tineri din Austria, Macedonia de Nord, România și Turcia care au folosit poezia ca mijloc de colaborare și comunicare.

Acceptarea diversității a constituit elementul esențial al proiectului care i-a ajutat pe participanți să organizeze sesiuni de recitare de poezie, o expoziție de poezii, interviuri, realizarea unor videoclipuri, precum și emisiuni radio și TV.

Participarea la programul Erasmus+ a oferit tuturor șansa de a cunoaște și respecta diferite culturi europene  și, prin urmare de a deveni cetățeni activi în conturarea viitorului Uniunii Europene.

Profesor lider, Cleopatra Ardelean

Colegiul Mihai Viteazul Ineu

Click Aici pentru a vizualiza materialul video

 

Contactează-ne!
Loading...

Call Now