1 Iunie 2018 – Centrul Orașului Ineu a aparținut copiilor preț de câteva ceasuri!

Astăzi circulația pe strada Republicii, între strada Dunării și I. C. Dumitrașcu a fost restricționată pentru că Centrul Orașului Ineu a fost ocupat ”la propriu” de copii, părinți și bunici. Compania APTIV, una dintre cele mai mari companii din Orașul Ineu, în colaborarea cu Primăria Orașului Ineu, a organizat un amplu eveniment dedicat copiilor cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, ce se serbează în fiecare an pe data de 1 Iunie. Cei mari dar și cei mici s-au putut bucura în primul rând de vremea bună de afară, apoi de condițiile domeniului public și în ultimul rând, bucuria celor mici: jocuri, concursuri, muzică, tiroliană, pictură pe față, poze cu decor, castel gonfalbil, mașinuțe, trambuline și îngețată gratuită pentru toți copiii!

Mă bucur că cei din conducerea APTIV au înțeles că angajații nu sunt numai angajați, ci sunt și părinți. Implicarea lor în comunitatea ineuană dă dovadă de sensibilitate, de apropiere și înțelegere a faptului că oamenii au nevoie și de relaxare și de un timp petrecut alături de familie. Felicit conducerea APTIV pentru cadoul făcut copiilor și familiilor din Orașul Ineu cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului – 1 Iunie și îmi doresc să organizeze cât mai multe astfel de evenimente în Orașul Ineu. Să ne bucurăm că suntem sănătoși și că ne avem unii pe alții, iar celelalte lucruri le vom face împreună, ca dovadă că suntem o comunitate unită! Bucuria continuă până în jurul orei 15:00! La mulți ani tuturor copiilor!” a declarat primarul Orașului Ineu – Abrudan Călin Ilie

1 Iunie 2018 sărbătorit de toți copiii în Centrul Orașului Ineu! Un eveniment organizat de compania APTIV și Primăria Orașului Ineu. Astăzi de la ora 10:00 – 15:00 copiii de toate vârstele pot să se bucure de îngețată să se distreze prin face painting, să se dea cu mașinuțele și câte alte activități, toate numai pentru ei!

Publicată de Pineuar Călin Ilie Abrudan pe 1 Iunie 2018

Contactează-ne!
Loading...

Call Now